• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
20/03/2021

Divlje deponije veliki problem u Beogradu

Nakon primljenih žalbi građana iz ulica Braće Jerković i Kumodraške, Centar za lokalnu samoupravu zahteva od gradskih vlasti da hitno uklone divlju deponiju koja se nalazi u tom delu beogradske opštine Voždovac.

U Beogradu trenutno postoji pedesetak velikih divljih deponija, kao i hiljade manjih, koje sve predstavljaju ne samo sanitarni, već i bezbednosni problem za građane.

Postoje sumnje da određene gradske službe žmure na njihovo postojanje, iz razloga postojanja mita i korupcije od strane nesavesnih investitora i drugih lica.

Sve divlje deponije treba zatrpati zemljom, zatvoriti i fizički ograditi kako bi se sprečio svaki dalji eventualni ulazak kamiona.

Ukoliko se ne pristupi odgovorno ovom problemu, CLS će preduzeti naredne, konkretne korake, u dogovoru sa zabrinutim i oštećenim građanima.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!