• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
19/11/2020

Gradski urbanista počašćen sa 27 miliona dinara

Centar za lokalnu samoupravu obaveštava javnost da je predlogom budžeta Beograda za 2021. godinu najveći rast sredstava od preko 100% dobio gradski urbanista Marko Stojčić.

Naime, u budžetu Beograda za 2020. godinu troškovi njegove kancelarije su iznosili 24.29 miliona dinara, a prema predlogu za 2021. čak 51.24 miliona.

Centar za lokalnu samoupravu pita gradsku vlast:

1. Da li je Marko Stojčić takvu nagradu zaslužio probijanjem svih rokova za radove ili spremnošću za seču šume u Košutnjaku?

2. Da li je moguće da se povećavaju troškovi administracije i kabineta funkcionera, dok se istovremeno smanjuju izdaci za zdravstvo i čak za 900 miliona dinara budžet za zaštitu prirodne sredine?

Centar za lokalnu samoupravu smatra da Beograđani moraju da znaju koji su prioriteti ove vlasti i koliko je to pogrešno i naopako.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!