• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
12/03/2021

Jovanović ministarki Vujović: Zašto ne radite svoj posao?

Poštovana gospođo Vujović,

Nakon jučerašnjeg obilaska nesanitarne gradske deponije u Kovinu, koja predstavlja pravu ekološku bombu u tom delu Banata, osećam obavezu da Vam kao nadležnoj ministarki postavim sledeća pitanja.

1. Zašto ministarstvo nije odvojilo sredstva da se deponija hermetički zatvori, a otpad prevozi do Pančeva kao što je planom odavno predviđeno?

2. Zašto se niste angažovali da MUP pomogne u gašenju požara koji je traje još od decembra?

3. Zašto niste ponudili pomoć tamošnjoj lokalnoj samoupravi za rešavanje tog ogromnog i po zdravlje ljudi opasnog problema?

4. Zašto nijedan predstavnik ministarstva nije obišao ugrožene građane, nego su morali da se obaveštavaju putem društvenih mreža, a lokalni aktivisti radili posao za koji ste vi plaćeni i sedite u Vladi?

5. Da li ćete u budućnosti bilo šta preduzimati u vezi sa ne samo ovom, već i sa preko 3 hiljade drugih divljih i nesanitarnih deponija po Srbiji?

Sa poštovanjem,

Nikola Jovanović

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!