• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
27/11/2020

Novi poslovi za firmu koja gradi „Beograd na vodi“

Centar za lokalnu samoupravu obaveštava javnost da je firma Millenium Team dobila još jednu javnu nabavku u Beogradu, ovaj put u konzorcijumu, i to na izvođenju radova vezanih za groblje kućnih ljubimaca. Posao je vredan 1.33 miliona evra.

U postupku se javilo više učesnika, a interesantno je da je povoljnija ponuda diskvalifikovana, jer navodno nije u naknadnom roku dostavila pojašnjenja.

Ivan Bošnjak (drugi sleva) u društvu Malog, Vučića i Stefanovića tokom posete gradilištu „Beograda na vodi“ (foto: „Milenijum tim“)
Ivan Bošnjak (drugi sleva) u društvu Malog, Vučića i Stefanovića tokom posete gradilištu „Beograda na vodi“ (foto: „Milenijum tim“)

Milenijum tim je indirektno bio povezan sa aktuelnim ministrom finansija Sinišom Malim, o čemu su istraživački mediji opširno i dokumentovano pisali. 

Inače Millenium team izvodi najvažnije državne projekte, među kojima je i  „Beograd na vodi“. Sada u njihov portfolio ulazi i groblje kućnih ljubimaca. 

Centar za lokalnu samoupravu se zalaže za otvorene, fer i transparentne postupke javnih nabavki, u kojima neće poslove dobijati samo privilegovane firme povezane sa vrhom izvršne vlasti.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!