• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
05/10/2020

Objaviti aneks ugovora u vezi sa busplusom

Centar za lokalnu samoupravu će danas zatražiti od Sekretarijata za javni prevoz da objavi aneks ugovora u vezi sa busplusom, prema Zakonu o dostupnosti informacija od javnog značaja.

Građani Beograda imaju pravo da znaju pod kojim uslovima je produženo važenje ugovora do Nove godine i da li je to urađeno zbog interesa korisnika javnog prevoza, ili zbog privatne kompanije.

Desetogodišnji ugovor sa Apex-om u vezi sa busplusom, potpisan 20. septembra 2010. godine, bio je koristan za Beograd, između ostalog i zato što je predvideo da nakon isteka ovog roka oprema za naplatu karata prelazi na Grad, kao i pravo korišćenja softvera.

Svako odgađanje ovog roka je potencijalno štetno za Beograđane i zato javnost mora biti upoznata sa svakom izmenom ugovora, ili eventualnim novim tenderom.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!