• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
08/12/2020

Tvrde da je vazduh dobar, a poručuju prečišćivače za Stari dvor

Centar za lokalnu samoupravu obaveštava javnost da najviši rukovodioci grada iz Starog dvora poručuju posebne prečišćivače vazduha. U situaciji kada se Beograđani guše u kiselom smogu, a gradska uprava negira postojanje problema, ova javna nabavka otvara mnoga pitanja i zaslužuje pažnju. 

Naime, danas je objavljen javni poziv broj 89/20 za nabavku dva uređaja za dekontaminaciju vazduha koji treba da osiguraju ultračist vazduh.

Prema našim izvorima prečišćivači vazduha su namenjeni kancelariji zamenika gradonačelnika. Centar za lokalnu samoupravu će uputiti zvanični dopis kojim će tražiti tačnu informaciju da li se poručuju prečišćivači za sopstvene potrebe gradskih funkcionera kao i upitati gradsku vlast da li ovim definitivno priznaju da postoji ogroman problem kvaliteta vazduha u Beogradu.

PDF dokumenta:

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!