• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
21/12/2022

Apel roditelja da se omogući slobodnije korišćenje vaučera

Brojni roditelji su kontaktirali Centar za lokalnu samoupravu sa pritužbama na cene i asortiman robe u jedinom lancu za korišćenje vaučera, a to je „Sport vision“, izjavio je direktor te organizacije Nikola Jovanović.

Iako su roditelji zadovoljni što je juče počela dodela vaučera, javljaju nam se neprijatno iznenađeni cenama u „Sport vision“-u i sa pitanjem da li je baš to moralo ovako, objasnio je direktor CLS-a.

„Zato koristim ovu priliku da apelujem na gospodina Šapića da omogući roditeljima slobodu u izboru radnji sa sportskom i đačkom opremom, ili da im se novac uplati na račun, što bi bilo i najpoštenije“, naglasio je Jovanović.

Svima nam je u interesu da se plemenite akcije realizuju bez ikakve senke potencijalne korupcije i favoritizma, zaključio je direktor Centra za lokalnu samoupravu.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!