• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
08/02/2022

Centar za lokalnu samoupravu: Metro da bude u skladu sa zahtevima struke i građana

Saobraćajni inženjer Mirko Radovanac naveo je da je planirana prva linija metroa prevashodno namenjena budućim korisnicima prostora uz dunavsku i savsku obalu, a da najopterećeniji koridori ostaju nepokriveni.

BEOGRAD – Centar za lokalnu samoupravu (CLS) zatražio je danas od vlasti Grada Beograda da odlože sednicu gradske skupštine na kojoj će se formalno usvajati aktuelni predlogza gradnju metroa dok se on ne izmeni u skladu sa zahtevima struke i građana.

Organizator i moderator diskusije na današnjoj tribini CLS Nikola Jovanović ocenio je da je zvanična javna rasprava o metrou održana u utorak u Skupštini grada Beograda bila farsa kao i da time potpuno onemogućeno Beograđanima da utiču na taj projekat.

 

Članak u celosti pročitajte na TANJUG-A

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!