• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
01/07/2021

CLS: Vreme za raspravu o suštinskim pitanjima

Centar za lokalnu samoupravu obaveštava javnost da od meseca jula pokreće seriju suštinskih rasprava o pitanjima od kritične važnosti za budućnost zemlje i lokalne samouprave.

Smatramo da je neophodno naći odgovore na najvažnija društvena pitanja uoči predstojećih predsedničkih i beogradskih izbora, i vratiti struku i univerzitet u procese odlučivanja u državi.

Stranačka prepucavanja i politički rialitiji ne mogu da uskrate prostor novim idejama i odgovorima koje naši građani sa nestrpljenjem i nadom očekuju.

Prva diskusija biće organizovana 7. jula u Medija centru sa početkom u 11 časova, a odnosiće se na budućnost javnog prevoza u Beogradu.

Panelisti će biti Vladimir Momčilović sa Saobraćajnog fakulteta, Vladimir Đurđević sa Fakulteta za fiziku, Igor Banković iz sindikata GSP-a i Nikola Jovanović, direktor CLS i nekadašnji šef odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini grada Beograda.

Pozivamo stručnu javnost i medije da se pridruže ovoj i svim narednim diskusijama, kako bismo smogli snage da promenimo sistem i unapredimo upravljanje u našoj državi.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!