• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
30/06/2023

Da li su nelegalnim splavovima isključeni struja i voda?

Centar za lokalnu samoupravu podseća javnost da je gradonačelnik Beograda obećao da će svim nelegalnim splavovima na Savskom šetalištu do kraja juna meseca biti isključeni voda i struja, i javno pitamo da li je to urađeno, izjavio je direktor ove stručne organizacije i nekadašnji gradski odbornik Nikola Jovanović.

„Zašto su silni ljudi maltretirani nekom nazovi licitacijom, u kojoj zapravo nikakvog javnog nadmetanja nije ni bilo, ako već mesecima stoji status kvo i ukoliko se nikakvi dalji koraci ne preduzimaju?“, upitao je Jovanović.

„Ukoliko gradonačelnik ne zna, ili je dobio zabranu da dalje preduzima radnje prema divljim splavovima, neka se skloni i prepusti nekom drugom da uredi beogradska šetališta i obale“, stoji u izjavi direktora Centra za lokalnu samoupravu.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!