• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
30/11/2022

Debata o Savskom mostu pod nazivom „Konačna reč struke“

Centar za lokalnu samoupravu će organizovati veliku javnu debatu o Savskom mostu u Beogradu, pod nazivom „Konačna reč struke“.

Panelisti će biti najeminentniji domaći stručnjaci za infrastrukturu i saobraćaj: prof. Vladimir Momčilović sa Saobraćajnog fakulteta, Gradimir Stefanović ispred Međunarodne unije za javni prevoz i dipl. inž. Miodrag Pavišić, ekspert za mostovne konstrukcije.

Na debati će biti prisutni i članovi drugih strukovnih i akademskih organizacija, a direktor Centra za lokalnu samoupravu i doskorašnji gradski odbornik Nikola Jovanović će biti u ulozi uvodničara i moderatora.

„Vreme je da populizam i politikanstvo u Beogradu ustupe mesto struci i ozbiljnoj razvojnoj strategiji, pa ćemo u tom ključu pronaći rešenje i za Savski most“, izjavio je Jovanović ovom prilikom.

Javna debata će se održati u četvrtak 8. decembra u Medija centru, sa početkom u 12 časova.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!