• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
14/03/2023

Integracija Roma u Beogradu i moguća i neophodna

Centar za lokalnu samoupravu najoštrije osuđuje sramnu izjavu Aleksandra Šapića da Romi sami odbijaju normalni život, jer je ona duboka nepravedna, netačna i licemerna.

Beograd je metropola jugoistočne Evrope čija je sposobnost za integraciju svih svojih stanovnika decenijama i vekovima njegov zaštitni znak.

Izjaviti da Beograd nije u stanju da integriše svoje stanovnike romske nacionalnosti i da oni snose odgovornost za to, može samo neko ko ne poznaje ovaj grad i njegov kapacitet.

Beograd jeste i biće grad po meri svih svojih stanovnika, a Centar za lokalnu samoupravu će pomoći svim ugroženim i zapostavljenih društvenim grupama da u njemu nađu svoje puno mesto.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!