• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
24/08/2022

Izvestilac Evropskog komiteta regija gost CLS-a u Beogradu

Centar za lokalnu samoupravu organizuje u Beogradu međunarodni panel pod nazivom „Da li je Srbija na dobrom putu – pogled iz lokalne perspektive“, na kome će izvestilac Evropskog komiteta regija Ana Mađar (Anna Magyar) predstaviti godišnji izveštaj za Srbiju.

Evropski komitet regija je telo Evropske unije sa sedištem u Briselu koje predstavlja regionalne i lokalne vlasti država članica.

Panel će biti održan 1. septembra u Medija centru, a govoriće još i direktor austrijskog Instituta za regije Evrope i bivši guverner provincije Salcburg Franc Šausberger (Frans Schausberger), šef misije OEBS-a u Srbiji Jan Bratu (Jan Braathu), kao i direktor CLS-a Nikola Jovanović.

Ulaz je slobodan uz prethodnu najavu prisustva na mail info@lokalnasamouprava.org.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!