• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
01/06/2022

Jovanović sa šefom misije OEBS-a

Direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović sastao se danas sa šefom misije OEBS-a u Srbiji, ambasadorom Janom Bratuom (Jan Braathu).

Jovanović i Bratu su razgovarali o načinima na koji CLS može da pomogne u procesima demokratskog napretka Srbije, podizanju nivoa lokalne samouprave i regionalnim inicijativama.

Jovanović je istakao da CLS radi na uspostavljanju mreže gradova i opština u regionu, na etičkom kodeksu za lokalne funkcionere, kao i na podizanju svesti o značaju koorporativne društvene odgovornosti za kompanije u Srbiji. Direktor CLS-a je obavestio ambasadora Bratua o vezama ove organizacije sa Evropskim parlamentom i Evropskim komitetom regiona.

Dogovoreno je da se saradnja intenzivira i da se razmotre dodatni projekti o kojima će javnost biti obaveštena.

Sastanku je prisustvovala i viši savetnik OEBS-a za javnu upravu Agnes Bodens.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!