• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
08/05/2023

Velika anketa o uzrocima nasilja kod mladih

Centar za lokalnu samoupravu pokreće veliko izjašnjavanje građana o uzrocima nasilja kod mladih, izjavio je direktor ove organizacije Nikola Jovanović.

Pozivamo sve građane i medije da uzmu učešće u ovoj anketi, kako bismo zajednički bolje razumeli izazove sa kojima se danas suočavamo, rekao je Jovanović.

Izjašnjavanje građana će se u narednih pet dana vršiti na sajtu lokalnasamouprava.org, na linku https://lokalnasamouprava.org/anketa-nasilje-medju-mladima/, a može se vršiti anonimno, uz punu zaštitu privatnosti, objasnio je direktor CLS-a.

Obavestićemo javnost vrlo brzo o preliminarnim rezultatima izjašnjavanja, kao i o daljim koracima koje će Centar za lokalnu samoupravu preduzeti u saradnji sa strukom, pedagozima, psiholozima, kao i ljudima iz sveta medija i bezbednosti, izjavio je Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!