• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
19/02/2022

Kasni kanalizacija na levoj obavi Dunava

Stanovnici leve obale Dunava u Beogradu neće dobiti kanalizaciju barem još dve godine, zbog ogromnog kašnjenja u projektovanju i konstantnom odlaganju početka radova.

Iako je zamenik gradonačelnika najavio početak radova na kanalizaciji za proleće 2020. godine, te godine uopšte nije povučen kredit od 35 miliona evra iz Evropske investicione banke, a ni naredne 2021. godine nije bilo radova.

Sada se početak radova najavljuje za mart ove godine, što predstavlja još jedno tempiranje rokova sa predizbornom kampanjom, ali ostaje pitanje zašto se u toku 4 godine ove vlasti nije ništa radilo i kako građani da sada imaju isto poverenje u njihove namere.

Kanalizacija na levoj obali Dunava podrazumeva izgradnju kanalizaciono-crpne stanice „Krnjača 2“, sekundarne mreže dužine 80 kilometara, 7 kilometara primarnih kolektora i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!