• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
22/07/2023

Ministar Vesić da objavi ugovor o koncesiji za aerodrom

Haos koji ove godine traje na aerodromu „Nikola Tesla“ apsolutno je neprihvatljiv i odgovorni moraju da snose posledice, a da bi se to desilo, prvi i neophodan korak je momentalno objavljivanje ugovora o koncesiji, izjavio je Nikola Jovanović, direktor CLS-a i nekadašnji gradski odbornik u Beogradu.

Neverovatno je da već pet godina ugovor o koncesiji za aerodrom nosi oznaku službene tajne, a danas vidimo da je verovatni motiv za to da se zaštite oni odgovorni za brojne propuste u njegovom pregovaranju i realizaciji, rekao je Jovanović.

Zato pozivam resornog ministra Gorana Vesića da inicira skidanje oznake tajne i da objavi ovaj ugovor, kako bi nadležni organi i javnost mogli da vide ko je najodgovorniji za neviđeno maltretiranje putnika i njihovih porodica u našoj prestonici. Samo tako će pokazati da je iskren u nameri da trajno reši problem, zaključio je direktor Centra za lokalnu samoupravu.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.







    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!