• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
07/03/2024

Nikola Jovanović: Linija 511 tempirana bomba, kazniti privatnog prevoznika

Stalni incidenti i problemi putnika na liniji 511 u Beogradu, moraju da posluže kao poslednja opomena šta se dešava kada se linije u javnom prevozu oduzmu od GSP-a i predaju sumnjivim privatnim prevoznicima, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik.

“Zahtevamo da se momentalno isključe neispravni autobusi iz saobraća i primene najstrožije ugovorne kazne prema prevozniku “C&LC Group” na liniji 511, kao i da se napravi crna lista privatnih prevoznika koji više nikad neće moći da rade u javnom prevozu u Beogradu.”

Takođe se mora hitno sprovesti vanredni nadzor od strane svih odgovornih – Uprave saobraćajne policije, Sekretarijata za javni prevoz i gradske inspekcije prema prevoznicima, ali pre svega sprečiti urušavanje GSP-a, upravo da se ne bi zavisilo samo od privatnika, naglasio je Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!