• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
01/03/2024

Novi izbori u Beogradu jedino održivo rešenje

Ponavljanje izbora u Beogradu predstavlja jedino održivo rešenje za formiranje legitimne i stabilne vlasti u prestonici u naredne 3 do 4 godine, kako bi se mogli rešavati nagomilani problemi, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbnornik, gostujući danas na Studiju N1 live.

“Doskorašnji gradonačelnik Šapić naneo je neprocenjuvu štetu javnom prevozu u Beogradu, urušio javna komunalna preduzeća, uključujuči GSP, ali i žmurio pred investitorskim urabanizmom i brojim zahtevima i peticijama građana.”

Beogradski izbori krajem aprila će predstavljati poslednju šansu opozicije da svemu tome stane na kraj, ali i da ponudi konkretnu alternativu. Pre svega toga, mora se izvršiti nezavisna revizija i ispravka biračkog spiska, ali sve je to moguće i izvodljivo ako se zna šta i kako raditi, naglasio je Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!