• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
15/04/2023

Novi teret za Beograđane – provizija na uplatnice „Infostana“!

U senci odluke o raskidu ugovora sa „Kentkartom“, provukla se na poslednjoj sednici Skupštine grada još jedna finansijska obaveza za Beograđane: oni će od sada plaćati proviziju na mesečne uplatnice „Infostana“.

Naime, do sada su građani bili oslobođeni obaveze plaćanja provizije na uplatnice „Infostana“, što je išlo na teret javnih preduzeća obuhvaćenih objedinjenom naplatom.

Najnovijom izmenom Odluke o plaćanju komunalnih usluga, to postaje obaveza i teret za građane, što će automatski poskupeti uplatnice „Infostana“.

Tužno je da se nove finansijske obaveze za Beograđane nameću u potaji, umesto da to budu važne teme u diskusijama i javnim nastupima gradskih vlasti.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!