• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
31/05/2024

Nikola Jovanović: Od juče isplata solidarne pomoći zaposlenima u komunalnom sektoru u Beogradu

Od juče se isplaćuje solidarna pomoć od 42 hiljade dinara svim zaposlenima u komunalnom sektoru u Beogradu, izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji šef odborničke grupe “Savez za Srbiju”.

“Naši komunalni radnici obavljaju važan i odgovoran posao za sve nas, što važi i za zaposlene u drugim ustanovama grada Beograda koji su pokriveni ovom merom. Svi oni zaslužuju pre svega bolje plate, a solidarna pomoć bi trebalo da bude privremena mera, a ne trajno rešenje”, istakao je Jovanović.

Imajući u vidu tajming ove odluke, vrlo sam skeptičan u vezi sa iskrenošću namere gradske uprave da trajno pomogne komunalnim radnicima, bojim se da će posle izbora oni biti ponovo zapostavljeni, dodao je Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!