• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
12/10/2022

Opozicija da jedinstveno zahteva nove izbore u Beogradu

Sve stranke opozicije trebalo bi da zajednički i jedinstveno zahtevaju održavanje novih izbora na proleće u Beogradu, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović.

Neshvatljivo je da u momentu kada većina Beograđana žudi za dubljim promenama, ali i kada čak i predsednik Republike najavljuje tu mogućnost, većina stranaka opozicije ignoriše ovu činjenicu i bave se sporednim stvarima.

Misija opozicije nije da se statira u gradskoj skupštini, ili da se celokupan angažman svede na korektiv i komentarisanje postojeće vlasti, već da se insistira i koristi svaka prilika da se ta vlast promeni i da se Beograđanima omogući konkretna i suštinska alternativa, zaključio je Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!