• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
06/11/2022

Šapić da isplati pomoć u novcu, ne u vaučerima

Direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović pozvao je danas gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da pomoć za predškolsku i školsku decu, kao i nastavnike, isplati u novcu, a ne u vaučerima.

„Na ovaj način bi se otklonila sumnja da je tender za vaučere za sportsku opremu nacrtan za unapred odabrane firme, a istovremeno bi se korisnicima omogućilo da sami izaberu na koji način će najbolje iskoristiti pomoć“, izjavio je Jovanović.

„Ukoliko iz bilo kog razloga ovo nije prihvatljivo za gradonačelnika, pozivam ga da omogući korisnicima pomoći da iskoriste te vaučere u bilo kojoj radnji, a onda ta radnja nek unovči vaučere u Gradu“, dodao je direktor CLS-a.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!