• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
21/11/2022

Stižu gasni autobusi, ali nema punionice

Ove nedelje u Beograd stiže 100 gasnih autobusa turske marke „BMC“, ali gasna stanica u okviru pogona „Karaburma“ još uvek nije završena, niti je blizu završetka, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović.

„Novi autobusi će zato morati da se pune u dve privatne gasne stanice manjeg kapaciteta, što će otežati stavljanje u funkciju novih autobusa i stvoriti dodatne obaveze i posao za vozače GSP-a“, dodao je Jovanović.

„Danas ističe tačno 13 meseci od potpisivanja ugovora za kupovinu turskih gasnih autobusa, pa pitam gradonačelnika Šapića, koji je već 5 meseci na ovoj funkciji, kako je moguće da punionica za gas u pogonu Karaburma još uvek nije završena?“, upitao je direktor CLS-a.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!