• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
01/08/2022

Nikola Jovanović: Uskoro rebalans gradskog budžeta

Imajući u vidu da je budžet za ovu godinu bio loše pripremljen i u funkciji predizborne kampanje za održane izbore u Beogradu, već od 1. septembra ove godine biće neophodan rebalans gradskog budžeta, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović.

Tim rebalansom bi takođe trebalo pripremiti Beograd za zimu u kojoj nas očekuje puno nepoznanica, usled pogoršane svetske ekonomske konjukture i najavljene energetske krize, dodao je Jovanović.

Rebalans očekujem već krajem avgusta, a indikator da stvari izmiču kontroli pokazuje i činjenica da su svi gradski sekretarijati već dobili uputstvo da smanje troškove za 7.5 odsto od još nerealizovanih sredstava, zaključio je direktor CLS-a.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!