• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
03/09/2021

Novi bulevar od nigde do nigde

Usvajanjem plana na poslednjoj sednici Skupštine grada Beograda o pretvaranju Prvomajske ulice u Zemunu u bulevar sa 4 trake, ali bez proširenja ključne ulice Tošin bunar u nastavku, gradske vlasti ne rešavaju nijedan saobraćajni problem Zemunaca i prave još jedan bulevar od nigde do nigde.

Ovi radovi bi bili korak napred, da iza njega stoji plan razvoja čitave saobraćajne i urbanističke celine, što ovde nije slučaj. Samo se dodaje kapacitet u Prvomajskoj, koji će se brzo zakucati u Tošinom bunaru.

Očigledno je namera gradskih vlasti da uoči izbora u prestonici otvore što više gradilišta, kako bi se trošile pare i stvorio privid rada, ali sve to ne rešava nijedan problem Beograđana.

CLS će predložiti novim gradskim vlastima da umesto ovoga naprave moderni Zemunski bulevar, koji će se od Brankovog mosta nadovezivati na Bulevar Mihajla Pupina, a onda proširenom Ugrinovačkom voditi do starog Novosadskog autoputa.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!