• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
26/01/2023

Novo probijanje rokova na Bulevaru Patrijarha Pavla

Iako je rok za spajanje Mosta na Adi sa odvajanjem za Košutnjak maj ove godine, ne postoji šansa da on bude ispoštovan, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović.

Tako se nastavlja tradicija kašnjenja radova na probijanju Bulevara Patrijarha Pavla, jer kao što se kasnilo godinu i po sa spajanjem ulice Pere Velimirovića sa Košutnjakom, rok će biti probijen i sa potezom Košutnjak-Most, objašnjava Jovanović.

U tom kontekstu besmisleno je proslavljati kraj radova od Pere Velimirovića do Košutnjaka, jer bez završetka drugog dela – od Košutnjaka, građani Rakovice i dalje neće imati vezu sa Mostom na Adi i ulaziće u čep kod Topčiderskog parka, a neće moći biti uspostavljen ni tramvajski saobraćaj na ovom potezu, zaključio je direktor CLS-a.

Radovi na potezu Košutnjak-Most na Adi koštaju 2.05 milijarde dinara, dužina je blizu 2 kilometra, izvođač je „Ras Inženjering“, a počeli su u maju prošle godine.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!