• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
14/11/2022

Od danas izjašnjavanje o Savskom mostu, struka i Beograđani ispred politike

Direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović izjavio je da će od danas na sajtu ove organizacije biti organizovano izjašnjavanje Beograđana o Savskom mostu.

„Izjašnjavanje će trajati nedelju dana, a Beograđani će imati na raspolaganju tri opcije: zadržavanje Starog savskog mosta na postojećoj lokaciji; njegovo izmeštanje radi izgradnje novog mosta, kao i rušenje postojećeg bez mogućnosti da se on postavi na nekom drugom mestu “, saopštio je Jovanović.

„Centar za lokalnu samoupravu će, pored ankete, organizovati i stručnu raspravu na temu savskog mosta, na kojoj će naši najpriznatiji inženjeri razmotriti saobraćajne, građevinske i bezbednosne aspekte u vezi sa ovom temom. Ovo je tema gde politikanstvo treba da ustupi mesto struci“, izjavio je direktor CLS-a.

Svi zainteresovani mogu glasati na našem sajtu na: https://lokalnasamouprava.org/savski-most-anketa/

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!