• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
21/05/2022

Opet kasni servis klima za GSP

Iako su letnje vrućine počele već u drugoj polovini maja, JKP GSP ponovo kasni sa pripremnim radovima za servis klima u vozilima gradskog prevoza.

Javna nabavka za rezervne delove i materijal za servisiranje klima uređaja raspisana je tek u maju (18. maj je bio rok za dostavljanje ponuda), što znači da ugovor ne može biti potpisan pre juna.

Prema računici Centra za lokalnu samoupravu, to bi značilo da servisiranje klima uređaja neće početi pre jula, što će opet dovesti Beograđane u neprijatnu situaciju da se jedan deo leta voze bez rashlađivanja u vozilima gradskog prevoza, što je dodatno opasno za starije osobe i hronične bolesnike.

„Neverovatno je da GSP ponavlja istu grešku kao i prošle godine, što je samo još jedan dokaz da su ovom važnom javnom preduzeću neophodne reforme i novi rukovodeći kadar“, izjavio je ovim povodom direktor CLS-a Nikola Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!