• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
24/05/2022

Ove godine još 87 miliona dinara za servis klima u GSP-u

GSP Beograd je i ove godine predvideo 75 miliona dinara za veliki servis klima u autobusima, na šta treba dodati još 9 miliona za klime u tramvajima i trolejbusima, kao i 3 miliona za rezervne delove.

Na šta će ove pare biti potrošene nije jasno, niti je jasno zašto je neophodan ovoliki iznos, imajući u vidu da je ista nabavka obavljena i prošle godine. Posebno je zabrinjavajuće što je javna nabavka za rezervne delove raspisana tek u maju, kada su uveliko počele letnje vrućine u Beogradu.

„Imajući u vidu brojne nejasnoće i nelogičnosti u poslovanju GSP-a, kao i značajne godišnje gubitke, ali i enormna dugovanja ovoga preduzeća prema privatnim dobavljačima, zahtevam da Državna revizorska institucija uradi vanredni izveštaj i tamo gde treba podnese prekršajne i krivične prijave“, izjavio je direktor CLS-a Nikola Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!