• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
06/06/2022

Probijen još jedan rok za spajanje Ada mosta i Rakovice, cena astronomska

Iako je jun bio poslednji rok za spajanje Ada mosta i Rakovice, čak ni prva faza deonice nije još puštena u funkciju.

Naime, prva faza radova bi trebalo da spoji put za Košutnjak sa ulicom Pere Velimirovića, druga i ključna ovaj potez sa Ada mostom kod Hipodroma, a u trećoj fazi bi bulevar trebalo produžiti do Vidikovca.

Neverovatno je da su radovi na ovom „Skadru na Bojani“ počeli još u martu 2018. godina, a da do danas nije okončana ni prva faza.

Još neverovatnije je da se iz rebalansa budžeta za ovu godinu vidi da ceo pravac neće biti završen još tri godine, a da ćemo u 2022., 2023. i 2024. godini ukupno dati još 6 milijardi dinara (51 miliona evra) za ovu namenu!

„Skupi, a prespori radovi u Beogradu, bili su karakteristika poslednje četiri godine u prestonici. Zato je neophodno obnoviti funkciju gradskog menadžera, koji nije postojao od 2018. godine, radi mnogo bolje realizacije velikih projekata“, izjavio je direktor CLS-a Nikola Jovanović.

 

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!