• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
20/01/2023

Profesori Rajaković, Đurđević i Momčilović u žiriju za najbolji lokalni projekat

Profesori Beogradskog univerziteta Nikola Rajaković (ETF), Vladimir Đurđević (Fizički fakultet) i Vladimir Momčilović (Saobraćajni fakultet), biće članovi žirija za najbolji lokalni projekat na Zapadnom Balkanu u 2023. godini, saopštio je Centar za lokalnu samoupravu.

Ovo priznanje se uvodi od ove godine, a zajednički ga dodeljuju Centar za lokalnu samoupravu i austrijski Institut za evropske regione (Institut der Regionen Europas) iz Salcburga.

Ideja ovog priznanja jeste da se prepoznaju i pospešuju dobre prakse na lokalu, poput ekonomske održivosti, društvene odgovornosti, poštovanja najviših ekoloških standarda i uspešne saradnje privatnog i javnog sektora, izjavio je direktor CLS-a Nikola Jovanović.

U narednom periodu biće saopšteni i drugi institucionalni i medijski partneri u ovom poduhvatu, kao i dodatna metodologija za prijavljivanje i odlučivanje u vezi sa priznanjem, saopšteno je iz Centra za lokalnu samoupravu.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!