• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
16/01/2023

Proširiti Bulevar do Ustaničke!

„Ogromna je šteta i veliko razočarenje što gradska vlast odustaje od širenja Bulevara Kralja Aleksandra, od Cvetkove pijace do Ustaničke, koju građani Zvezdare, pa i Grocke čekaju već decenijama“, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović.

„Taj deo bulevara je poznat kao usko grlo i zona sa velikim brojem saobraćajnih nesreća, pa je u svim urbanističkim planovima stajalo da ga treba proširiti na dve plus dve trake, sa tramvajskom bašticom u sredini“, rekao je Jovanović.

„Rekonstrukcija u postojećem profilu samo je „šminkanje mrtvaca“, pa Centar za lokalnu samoupravu insistira da se on proširi, u prvoj fazi do Ustaničke, a onda i dalje“.

Dobili smo na desetine poruka od građana sa zahtevom da se radi proširenje kako je oduvek bilo predviđeno, i sramota je da sada kada imamo „rekordni budžet“, ne možemo da uradimo jedno celovito rešenje, zaključio je direktor CLS-a.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!