• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
04/11/2022

Rekonstrukcija „Mitraljete“ poskupela za 521 milion dinara!

Nikola Jovanović: Rekonstrukcija „Mitraljete“ poskupela za 521 milion dinara!

Pozdravljam najavu Aleksandra Šapića da će rekonstrukcija i dogradnja osnovne škole „Svetislav Golubović Mitraljeta“ biti završena do početka sledeće školske godine. Međutim, moram da naglasim da su radovi trebali da budu završeni još ove godine, a da su u međuvremenu „poskupeli“ za čak 521 milion dinara, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović.

„Prema poslednjem rebalansu gradskog budžeta, radovi na ovoj osnovnoj školi u Batajnici će koštati 375 miliona ove i još 421 milion dinara naredne godine, što je za 4.5 miliona evra više nego što je bilo planirano u prvobitnom budžetu. Ko će odgovarati za ovu enormnu razliku?“, upitao je Jovanović Šapića.

Ovo nije odgovorno ponašanje gradske vlasti prema novcu Beograđana, naročito u vremenima kada se očekuje od građana da stežu kaiš i stisnu zube, zaključio je direktor CLS-a.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!