• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
19/03/2022

„Srbiji je mesto u EU“

Direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović sastao se danas u Briselu sa Majkl Milerom (Michael Miller), glavnim funkcionerom za Srbiju u Evropskoj komisiji.

Jovanović i Miler su razgovarali o evropskom putu Srbije i neophodnim reformama koje je potrebno preduzeti kako bi naša zemlja zauzela pravo mesto koje joj pripada u evropskoj porodici naroda.

„Zadovoljan sam posetom Briselu tokom koje sam se video sa većinom ljudi koji se bave i odlučuju o Srbiji u evropskim institucijama. Zaključak sa svih susreta jeste da je Srbiji mesto u Evropskoj uniji, a moj lični utisak jeste da je najbolji odgovor na nove izazove i pritiske na Srbiju nastale krizom u Ukrajini – izgradnja efikasne države, zasnovane na vladavini prava, odgovornoj upravi, nezavisnim medijima i slobodnom i pluralističkom društvu“, istakao je Nikola Jovanović nakon sastanka.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!