• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
03/10/2022

Nikola Jovanović: Svi bitni projekti odloženi za 2024. godinu

Svi bitni kapitalni projekti koji su bili planirani ove i naredne godine u Beogradu, odloženi su za 2024, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović.

„Rekonstrukcije ulica Kneza Miloša, Francuske i Glavne u Zemunu, pomerene su za 2024. Isto važi za regionalni vodovod Makiš-Mladenovac, saobraćajnice za Prokop, kao i za završetak bulevara Patrijarha Pavla.“

Sredstva za izgradnju glavne autobuske stanice smanjena su za 103 miliona dinara u ovoj godini i prebačena za 2024., pojasnio je direktor CLS-a.

Šteta je što je, umesto na kapitalne projekte, fokus nove gradske vlasti na povećanju administracije i marketinškim merama, poput pitanja reklamnih folija na autobusima ili da li će se komunalci zvati „plavi“ ili „beli“, zaključio je Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!