• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
10/12/2022

Gradski menadžer da pojasni izjavu o Savskom mostu

Centar za lokalnu samoupravu zahteva od gradskog menadžera da pojasni stav o Starom savskom mostu, jer iz njegove poslednje izjave nije jasno da li se namerno zbunjuje javnost, ili se zaista planira izmena aktuelnog projekta koji predviđa rušenje postojećeg i izgradnju novog mosta.

S obzirom da proširenje kapaciteta na postojećim stubovima nije moguće, pozivamo gradskog menadžera da jasno odgovori da li se i dalje planira izgradnja novog mosta i rušenje starog, ili je sada ideja da se sagradi novi most pored starog.

Nepreciznim i dvosmislenim izjavama gradski menadžer ne doprinosi podizanju kvaliteta debate o Beogradu i ostavlja utisak nekoga kome je prevashodni cilj da manipuliše javnim mnjenjem i kupuje vreme.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!