• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
12/01/2022

Jovanović: Sramota da građani Kaluđerice još uvek nemaju kanalizaciju

Prošlo je više od devet meseci od poslednjeg obećanja gradskih vlasti da će građani Kaluđerice dobiti u najkraćem roku kanalizaciju, a pre svega da se Kaluđerački potok zaceviti i na površini napraviti šetalište.

Danas je, međutim, Kaluđerački potok i dalje otvoreni fekalni kolektor, nema naravno ni kanalizacione mreže niti crpnih stanica.

Podsećam da je tender za kanalisanje gročanskih naselja raspisan još 2018. godine, ali stanovnici Kaluđerice i dalje slušaju ista prazna obećanja, koja se od 2013. godine po pravilu ponavljaju uoči svakih izbora ili poseta vajnih gradskih funkcionera.

Kao doskorašnji gradski odbornik, koji se uvek zalagao za jednake uslove za sve, pozivam zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da zajedno prošetamo Kaluđericom i da pogleda u oči građane koji žive u uslovima nedostojnim naše prestonice u 21. veku.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!