• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
18/08/2022

Umesto o suštini, gradska skupština danas o reklamama na autobusima

U situaciji kada je veliki procenat Beograđana nezadovoljan javnim prevozom, a pogotovo stanjem voznog parka, deluje neozbiljno da gradska skupština danas raspravlja o tipu reklama na autobusima – kao najvećem problemu.

U mesecu avgustu GSP Beograd duguje 7 milijardi dinara dobavljačima, isplate privatnim prevoznicima se povećavaju dok kvalitet usluge opada, a iz budžeta grada izdvajamo rekordnih 270 miliona evra za javni prevoz, dok je on sve gori. Jasno je dakle da je Beogradu neophodan novi master plan za javni prevoz, a da dosadašnji put nije dobar.

To su pitanja za gradsku skupštinu i gradsku vlast, a ne kako će se lepiti reklame na autobuse. Da nije tužno, bilo bi smešno.

Nikola Jovanović
Direktor Centra za lokalnu samoupravu

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!