• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
31/08/2022

Međunarodni panel o lokalnoj samoupravi sutra u Beogradu

Centar za lokalnu samoupravu organizuje sutra međunarodni panel pod nazivom: „Da li je Srbija na dobrom putu? – pogled iz lokalne perspektive“, na kome će učestvovati izvestilac za Srbiju Evropskog komiteta regija Ana Mađar (Anna Magyar), član Evropskog komiteta regija i nekadašnji guverner pokrajine Salcburg Franc Šausberger (Franz Schausberger), šef Misije OEBS-a u Srbiji ambasador Jan Bratu (Jan Braathu), kao i direktor CLS-a Nikola Jovanović.

Panel će biti održan u najvećoj sali Medija centra (Terazije 3), sa početkom u 12 časova, u četvrtak 1. septembra.

Prisustvo na panelu najavili su predstavnici Beogradskog univerziteta, Delegacije EU u Srbiji, kao i organizacije građanskog društva.

Evropski komitet regija je telo Evropske Unije koga čine predstavnici gradova i opština država članica.

Panel će biti otvoren i slobodan za sve koji žele da prisustvuju, a mediji će imati priliku da isprate ovaj po mnogo čemu jedinstven događaj za našu zemlju.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!