• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
18/04/2022

Nikola Jovanović: Najava novih izbora dobra vest za Beograđane

„Najava novih izbora u Beogradu je dobra vest za sve Beograđane, jer bi to bila prilika da se, van senke predsedničkih izbora, otvore u kampanji ključne teme za grad poput javnog prevoza, korupcije, životne sredine i ekonomije, i dobije jasna većina za ozbiljne reforme“, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu i bivši gradski odbornik Nikola Jovanović, u uključenju za „Novi dan“ televizije N1.

Jovanović je objasnio da će do kraja leta CLS završiti mapu crnih ekoloških tačaka u Beogradu, a među ključnim problemima životne sredine u prestonici istakao je toplanu u Zemunu na mazut, centralnu zgradu Gradske uprave u Ulici Kraljice Marije sa kotlom na mazut, toplane na ugalj u Sremčici i Barajevu, zagađene vodotokove poput Topčiderke i Mirijevskog potoka, pepelište u Obrenovcu, kao i nesaniranu staru deponiju u Vinči.

Jovanović je istakao da su veliki problem za Beograd i gužve u saobraćaju i loš javni prevoz za šta je okrivio gradsku upravu, ali i nedozvoljeni nivoi buke na mnogim mestima u gradu.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!