• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
05/09/2022

Razraditi inicijativu „Otvoreni Balkan“

Centar za lokalnu samoupravu podržava sve regionalne inicijative koje potencijalno doprinose našim ekonomskim i nacionalnim interesima, uključujući inicijativu „Otvoreni Balkan“, izjavio je direktor ove organizacije Nikola Jovanović.

„Inicijativa „Otvoreni Balkan“ može dobiti puni smisao i efekte za Srbiju ukoliko se u nju uključe i Crna Gora i BiH, ali i ako se ispuni konkretnom sadržinom, umesto marketingom“, dodao je Jovanović.

„Politika „Balkan balkanskim narodima“ ima dugu tradiciju u našoj političkoj istoriji i njena logika dobija dodatni smisao u vremenima u kojima živimo“.

„Centar za lokalnu samoupravu će nastaviti da radi na stvaranju mreže gradova i opština u regionu kako bi se unapredila regionalna saradnja, ali glavna misija ostaje unapređenje efikasnosti, transparentnosti i demokratije na lokalnom nivou u Srbiji“, zaključio je direktor CLS-a.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.

    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!