• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
05/02/2023

Zoo vrt skretanje pažnje sa ključnih problema

Izbacivanje teme Zoološkog vrta u javnost, pre nego što izrađen novi Generalni plan i predlog novog urbanističkog plana za Adu ciganliju, samo je medijski trik za skretanje pažnje sa ključnih problema u Beogradu, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu Nikola Jovanović za televiziju „N1“.

„Nova gradska vlast je kao ključne zadatke u prvoj godini svoga mandata navela završetak nove autobuske stanice, izgradnju gasne stanice za autobuse i bolji sistem naplate karata u gradskom prevozu. Od svega toga za sada nema ništa. Takođe se odustalo od proširenja Bulevara Kralja Aleksandra, rekonstrukcije ulice Kneza Miloša, a ni radovi na vezi Rakovice sa Ada mostom nisu ubrzani“.

„Cene svih komunalnih usluga rastu u prva dva meseca ove godine, a vidimo da su za novu gradsku vlast već izašle dve velike afere. I sad mi treba da se bavimo Zoološkim vrtom, čija nova lokacija neće biti realizovana u naredne dve godine“, izjavio je Jovanović.

Beogradu treba vlast koja se hvata u koštac sa problemima ovde i sad, a ne koja se služi populizmom i medijskim spinovima, zaključio je direktor CLS-a.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!