• Bulevar Mihajla Pupina 87 Beograd
  • 060/17-07-410
  • office@lokalnasamouprava.org
02/10/2021

Vesić tužio Nikolu Jovanovića za duševnu bol, Jovanović ga zove na TV duel

Centar za lokalnu samoupravu obaveštava javnost da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić tužio našu organizaciju kao i predsednika Nikolu Jovanovića, zbog saopštenja koje smo izdali u vezi sa Jevrejskom sinagogom u Zemunu i sudbinom zgrade iz koje je ubijen Zoran Đinđić.

Vesić je naveo da mu je “naneta duševna bol i povređen ugled“ tvrdnjama da Grad opstruira vraćanje sinagoge Jevrejskoj opštini Zemun, kao i da se planira rušenje zgrade iz koje je pucano na Đinđića.

Sudsko suočavanje zakazano je za 2. februar 2022. godine, slučajno ili namerno u predvečerje beogradskih izbora.

„Sramno je što neko ko je protivno zakonu i statutu uzurpirao čitavu vlast u Beogradu, koristi tako dobijenu poziciju da guši utemeljenu kritiku i javnu debatu. Zato pozivam Gorana Vesića na TV duel, kad i gde njemu odgovara, da raspravimo ova i druga pitanja od važnosti za Beograd pred očima čitave javnosti“, izjavio je ovim povodom Nikola Jovanović.

Podeli
Poslednje objave

Izdvajamo

Svojim potpisom dajete saglasnost da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhu prikupljanja i obrade podataka i to radi dostavljanja obaveštenja i informacija o radu i akcijama Centra za lokalnu samoupravu. Možete svoju saglasnost povući u svako vreme u skladu sa zakonskim propisima.    Prijavite nam probleme u vašem gradu ili opštini:
    office@lokalnasamouprava.org

    Osnovani smo da nadziremo, korigujemo i savetujemo lokalne samouprave u Srbiji.
    Ali nam je osnovna misija da budemo servis građana!